Al het drukwerk dat bij een uitvaart nodig is, wordt door ons in eigen beheer vervaardigd. Rouwkaarten, liturgieën, dankbetuigingen, uitnodigingskaartjes of bidprentjes – we maken ze zelf op onze professionele printer. Dat betekent dat we op elk gewenst moment kunnen leveren. Komt u een paar kaarten te kort? Geen probleem, ook ’s avonds of in het weekend zijn die zo bijgemaakt.

Tekst

Als u de tekst voor de rouwkaart hebt opgesteld (eventueel met behulp van onze voorbeelden), zorgen wij voor de opmaak van de kaart. Daarnaast bekijken we de tekst in taalkundig opzicht met een kritisch oog. Stuurt u de kaart ook naar buitenlandse adressen, dan kan de tekst door ons correct in het Engels worden vertaald. Pas nadat u de proefdruk hebt goedgekeurd, worden de kaarten gemaakt, in de gewenste oplage.

Afbeelding

U kunt natuurlijk een bestaande kaart kiezen uit onze uitgebreide collectie. We beschikken over een digitale beeldbank met honderden hoogwaardige afbeeldingen in diverse categorieën. U kunt zelf door de beeldbank ‘scrollen’ en een keuze maken.

Maar wat dacht u van een kaart met een eigen, persoonlijke afbeelding erop? Bijvoorbeeld een portretfoto van de overledene, een foto van zijn boot of vrachtwagen. Een dierbare vakantiefoto, een ingescand zelfgemaakt schilderij of een kindertekening.

Alphen aan den Rijn

Daarnaast hebben we een bijzondere collectie van ‘Alphense afbeeldingen’ die speciaal voor ons gemaakt zijn door de Alphense fotografen Joost Mooij en Rob IJsselstein. Exclusieve foto’s die u nergens anders tegenkomt. Bekijk hieronder de video.

Bij al het benodigde drukwerk geven we u advies en denken we mee over de tekst, afbeelding(en), lay-out en stijl. Op die manier maakt u van een rouwkaart meer dan een kennisgeving van overlijden, namelijk een persoonlijk document.

Zijn de kaarten geprint, de enveloppen geadresseerd en gefrankeerd? Dan zorgen wij ervoor dat ze zo snel mogelijk bij PostNL worden afgeleverd, zodat alle genodigden tijdig hun rouwkaart ontvangen.