Alles wat in de dagen na het overlijden is besproken, voorbereid en geregeld, komt bij elkaar op de dag van de uitvaart. Dan wordt daadwerkelijk afscheid genomen van de overledene. Met woorden en muziek, symbolen en rituelen. Met bloemen en beelden. Met eten en drinken.

Met zorg en aandacht begeleiden wij u gedurende deze periode, omdat wij vinden dat u met een goed gevoel op het afscheid moet kunnen terugkijken. Wij zetten onze ervaring, ons inlevingsvermogen en ons vakmanschap in om dat te bereiken. Wij brengen rust, zodat u de ruimte krijgt om de juiste beslissingen te nemen.

Of het nu om een begrafenis of crematie gaat, religieus of neutraal, wij verzorgen de ceremonie in aula of kerk van begin tot eind. Dat doen we met oog voor uw achtergrond of levensbeschouwing, en met respect voor uw eigen voorkeuren en gewoontes.

Heeft de uitvaart een kerkelijk karakter? Wij zijn bekend met rooms-katholieke, protestantse maar ook met Molukse en Hindoestaanse uitvaartgebruiken. Elke uitvaart verzorgen wij op stijlvolle en waardige wijze.

Het aanbod aan producten, diensten en rituelen op uitvaartgebied is tegenwoordig enorm – en dat maakt de keuze lastig. Wij informeren, adviseren en begeleiden u daarbij. Op die manier maakt u de keuzes die bij u passen, en wordt de uitvaart zoals u zich die had voorgesteld.

Op de dag van de uitvaart zorgen wij dat alles ruim van tevoren in orde is. Als ‘ceremoniemeester’ leiden wij het programma in goede banen, zodat de diverse onderdelen op tijd en volgens afspraak plaatsvinden, en we gaan pas weg als de laatste gast is vertrokken.